• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Jessie Murph – About You (Премиера Хит)

Jessie Murph го издаде својот најнов сингл со песната About You како најава за нејзиниот mixtape под име “Drowning”, кој треба да излезе на пазарот на 10 февруари 2023 година. Композицијата е напишана од Jessie Murph, Gabe Simon and Yakob.

© Radio Bravo - Kumanovo