• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

John Legend Feat. JID – Dope (Премиера Хит)

John Legend започна да го претставува свјот најнов албум на своите фанови со синглот “Dope”. Песната е снимена заедно со американскиот рапер и пејач Destin Choice Route или JID, ае продуцирана од Ian Kirkpatrick и Ryan Tedder.

© Radio Bravo - Kumanovo