• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Jorja Smith – Try Me (Премиера Хит)

Англиската пејачка Jorja Smith по подолго време издаде нов материјал во вид на сингл со нумерата “Try Me“. Оваа песна нема да се најде засега на некој нејзин албум и е прв материјал објавен под етикетата на нејзината сопствена продуцентска куќа FAMM.

© Radio Bravo - Kumanovo