• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Juice WRLD Feat. Justin Bieber – Wandered To LA (Премиера Хит)

Последната песна на Juice WRLD под име “Wandered to LA” во која учествува и Justin Bieber е објавена деновиве. Композицијата е дел од постхумниот албум Fighting Demons на раперот од Chicago, кој излезе на пазарот во петокот на 10 декември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo