• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Karol G Feat. Shakira – TQG (Браво Хит)

TQG” е песна на две колумбиски пејачки, Carolina Giraldo Navarro или Karol G и Shakira Isabel Mebarak Ripoll односно само Shakira. Името на песната е кратенка од ”Te Quedó Grande” што во превод од шпански значи: јас сум премногу добра за тебе. Многумина оваа песна ја сметаат како одговор на поранешната врска на Shakira со шпанската фудбалска ѕвезда Gerard Piqué.

© Radio Bravo - Kumanovo