• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Kenya Grace – Strangers (Премиера Хит)

Strangers” е песна на британската музичарка Kenya Grace, објавена како нејзин деби сингл преку издавачката куќа Major Recordings. Нумерата стигна до првото место во Велика Британија и во топ 10 конкуренција во неколку други држави.

© Radio Bravo - Kumanovo