• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Kesha – Only Love Can Save Us Now (Премиера Хит)

Америакнската пејачка Kesha Rose Sebert позната како Kesha го објави својот најнов сингл со нумерата “Only Love Can Save Us Now“. Песната е дел од нејзиниот 5-ти по ред студиски албум Gag Order.

© Radio Bravo - Kumanovo