• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Khalid – Satellite (Премиера Хит)

Американскиот пејач и автор Khalid Donnel Robinson или само Khalid се враќа ма музичката сцена со нов материјал. Станува збор за нумерата “Satellite”, која е дел од нов проект што треба да биде објавен наскоро.

© Radio Bravo - Kumanovo