• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Kim Petras – If Jesus Was A Rockstar (Браво Хит)

If Jesus Was a Rockstar” е песна на контраверзната интернационална поп ѕвезда со потекло од Германија, Kim Petras. Композицијата е дел од претстојниот албум и излезе на пазарот како сингл преку издавачките куќи Amigo и Republic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo