• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Kim Petras – King Of Hearts (Браво Хит)

King of Hearts” е песна на германскиот транс пејач Kim Petras што е трета нумера од дебитанстскиот студиски албум Feed the Beast. Албумот и нумерата излегоа на 23 јуни 2023 година преку издавачките куќи Amigo и Republic.

© Radio Bravo - Kumanovo