• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Lauren Spencer Smith – Best Friend Breakup (Браво Хит)

19 годишната канадска пејачка од островот Vancouver, Lauren Spencer Smith ја објави својата емотивна песна “Best Friend Breakup”. Нумерата треба да биде дел од нејзиниот дебитантски студиски албум што треба да излезе наскоро. Оваа млада пејачка стана позната по нејзиното учество во 18-тата сезона на American Idol во 2020 година,

© Radio Bravo - Kumanovo