• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Leah Kate – My Bed (Браво Хит)

Американската пејачка Leah Kalmenson на сцената позната како Leah Kate ја започна својата австралиска турнеја овој месец и паралелно го објави синглот “My Bed“. Песната всушност е преработка на поп класикот на Kylie Minogue, Can’t Get You Out Of My Head.

© Radio Bravo - Kumanovo