• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Linkin Park – More the Victim (Браво Хит)

More The Victim” е песна на американскиот rock бенд Linkin Park . Нумерата е дел од нивниот најнов студиски албум под име Meteora објавен по повод 20 годишнината со поднаслов 20th Anniversary Edition.

© Radio Bravo - Kumanovo