• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lizzo – About Damn Time (Браво Хит)

About Damn Time” е песна на американската пејачка и рапер Melissa Viviane Jefferson попозната како Lizzo. Нумерата излезе на 14 април 2022 година преку Nice Life Recordings и Atlantic Records и ќе биде водечки сингл од нејзиниот претстоен студиски албум Special што треба да излезе на 15 јули оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo