• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Lola Young – Semantic Satiation (Премиера Хит)

Semantic Satiation” е песна на 20 годишната британска пејачка Lola Young. Нејзината кариера започнува на 11 годишна возраст,а по потекло е од Јужен Лондон. Оваа композиција излезе на пазарот на 26 мај 2023 година преку нејиниот канал “LolaYoungVEVO”

© Radio Bravo - Kumanovo