• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Loreen – Forever (Браво Хит)

Forever” е песна на шведската пејачка Lorine Zineb Nora Talhaoui или само Loreen, двократната победничка на изборот на песна на Евровизија во 2012 и 2023 година. Нумерата ја изведе на финалната вечер на изборот во Малме.

© Radio Bravo - Kumanovo