• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Loreen – Tattoo (Eurovision 2023) (Браво Хит)

Наш Браво Хит е победничката нумера од Eurovision 2023 “Tattoo” на шведската претставничка Loreen. Пејачката е по втор пат победник на оваа европско натпреварување откако во 2012 година победи со песната “Euphoria”.

© Radio Bravo - Kumanovo