• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Lyn Lapid & Ruth B. – Do U Really (Браво Хит)

Американската пејачка со филипински корени Katelyn Lapid или само Lyn Lapid оствари соработка со канадската колешка Ruth B. Плод на оваа заедничка работа е нумерата “Do U Really“, наш Браво Хит за оваа седмица.

© Radio Bravo - Kumanovo