• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mabel & 24kGoldn – Overthinking (Браво Хит)

Англиско-шведската пејачка Mabel Alabama-Pearl McVey или само Mabel оствари соработка со американскиот рапер Golden Landis Von Jones, односно 24kGoldn и заеднички ја снимија нумерата “Overthinking“. Песната е продуцирана од страна на Stargate, продуцентот на Rihanna и Katy Perry.

© Radio Bravo - Kumanovo