• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Måneskin – Baby Said (Премиера Хит)

Baby Said” е најновата песна издадена како сингл на италијанската rock група Måneskin. Нумерата е дел од нивниот трет по ред студиски албум RUSH! што излезе на 20 јануари 2023 година. Композицијата е напишана од членовите на групата, а е продуцирана од шведскиот продуцент Max Martin.

© Radio Bravo - Kumanovo