• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Måneskin Feat. Tom Morello – Gossip (Премиера Хит)

Gossip” е песна на италијанската rock група Måneskin снимена со американскиот гитарист Tom Morello. Нумерата е објавена како 4-ти сингл од нивниот трет по ред студиски албум Rush!. Синглот, албумот и видео спотот во режија на Tommaso Ottomano беа објавени во ист ден.

© Radio Bravo - Kumanovo