• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Maren Morris – Circles Around This Town (Премиера Хит)

Американската country пејачка Maren Morris од 2005 година до сега има објавено 2 студиски албума, но полека го подготвува својот нов материјал за третиот и по тој повод го објави синглот со песната “Circles Around This Town“, наш денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo