• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Marina – Pink Convertible (Премиера Хит)

Pink Convertible” е најновата песна на Marina Diamandis, објавена под нејзиното моментално сценско име ‘MARINA‘. Композицијата се наоѓа на deluxe edition од нејзиниот 5-ти студиски албум Ancient Dreams In A Modern Land, како 12-тата песна по ред и не се наоѓа на стандардното издание, а е напишана лично од Marina и продуцирана од Jennifer Decilveo.

© Radio Bravo - Kumanovo