• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Megan Moroney – No Caller ID (Премиера Хит)

No Caller ID” е најновата песна на американската country пејачка Megan Ann Moroney од Douglasville, Georgia. Нумерата е нејзин прв издаден материјал по дебитантскиот албум Lucky, кој пак се најде на местото број 1 на листата 25 Best Country and Americana Albums за 2023 година на Rolling Stone.

© Radio Bravo - Kumanovo