• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Metro Boomin Feat. 21 Savage & The Weeknd – Creepin’ (Браво Хит)

Creepin’ е песна на Leland Tyler Wayne или Metro Boomin од неговиот втор по ред студиски албум Heroes & Villains. Албумот заедно со песната како сингл излегоа во исто време, а нумерата е снимена во соработка со раперот Shéyaa Bin Abraham-Joseph односно 21 Savage и канадскиот пејач Abel Makkonen Tesfaye т.е. The Weeknd.

© Radio Bravo - Kumanovo