• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Mike Shinoda – Already Over (Part 2) (Премиера Хит)

Already Over (Part 2) е композиција на Michael Kenji Shinoda или Mike Shinoda, американски музичар, пејач, рапер, текстописец и продуцент, коосновач на rock групата Linkin Park во 1996 година. Нумерата е дел од неговиот соло опус кој започна во 2018 година со албумот Post Traumatic.

© Radio Bravo - Kumanovo