• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Miley Cyrus – Flowers (Премиера Хит)

Flowers” е водечкиот сингл од осмиот студиски албум на Miley Cyrus кој го носи името Endless Summer Vacation. Песмата е посветена на нејзиниот бивш сопруг Liam Hemsworth, а беше објавена на неговиот роденден, но со стихови кои сугерираат дека не и треба тој за да ја исполни нејзината среќа.

© Radio Bravo - Kumanovo