• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Milky Chance – Golden (Премиера Хит)

Golden” е сингл на гермаската rock група Milky Chance. Песната ќе биде дел од нивниот најнов студиски албум Living In A Haze што треба да излезе на пазарот на 9 јуни 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo