• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Mimi Webb – Freezing (Браво Хит)

Freezing” е четвртиот сингл на британската пејачка Amelia Webb или Mimi Webb од нејзиниот дебитантски албум насловен едноставно Amelia. Синглот со песната излезе на пазарот заедно со албумот преку издавачката куќа Epic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo