• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Mitski – Love Me More (Премиера Хит)

Јапонско-американската пејачка Mitski Miyawaki или само Mitski објави уште една нова песна од нејзиниот претстоен албум Laurel Hell, кој треба да излезе на 4 февруари преку издавачката куќа Dead Oceans. Песната се вика “Love Me More” и ја следи и видео спот во режија на Christopher Good, човекот кој го режираше и спотот за нејзиниот претходен хит “Nobody.”

© Radio Bravo - Kumanovo