• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Mosimann – Comment Te Dire Adieu (Браво Хит)

Швајцарскиот DJ Quentin Mosimann на сцената познат само како Mosimann издаде нов ремикс. Композицијата е преработка на старата песна на Françoise Hardy од 1968 година под име “Comment Te Dire Adieu“.

© Radio Bravo - Kumanovo