• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Mumford & Sons Feat. Pharrell Williams – Good People (Премиера Хит)

Good People” е песна во која соработуваат британската rock група Mumford & Sons и Pharrell Williams. Композицијата е снимена во Париз и Њу Јорк и е првиот издаден материјал за групата по 2019 година. Песната беше изведена и на овогодинешната Paris Fashion Week.

© Radio Bravo - Kumanovo