• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

My Chemical Romance – The Foundations of Decay (Премиера Хит)

The Foundations of Decay” е песна на американската rock група My Chemical Romance. Нумерата е првиот издаден материјал на групата од нивното повторно обединување во октомври 2019 година и првиот официјален сингл по “Fake Your Death” од нивниот greatest hits албум May Death Never Stop You од 2014-тата. Песната е напишана од пејачот Gerard Way и продуцирана од Doug McKean, Way и гитаристот Ray Toro.

© Radio Bravo - Kumanovo