• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Niall Horan – Meltdown (Браво Хит)

Meltdown” е песна на ирскиот пејач Niall Horan познат по членувањето во One Direction. Нумерата е вториот сингл од неговиот трет самостоен студиски албум што треба да се вика The Show и треба да излезе на 9 јуни 2023 година преку Capitol Records.

© Radio Bravo - Kumanovo