• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Nicki Minaj Feat. Maluma & Myriam Fares – Tukoh Taka (Official WC FIFA 2022 Anthem) (Браво Хит)

Во тек е светското првенство во најважната споредна работа во светот во Катар и нормално сите очи и уши се завртени натаму. Ованеделен Бравоа Хит е песната на Nicki Minaj, Maluma и Myriam Fares под име “Tukoh Taka” која воедно е и официјалната химна на FIFA 2022. Песната е испеана на три јазика, англиски, шпански и секако арапски.

© Radio Bravo - Kumanovo