• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Olivia Rodrigo – Drivers License (Браво Хит за 2021)

Olivia Rodrigo е американска тинејџерска актерска супер ѕвезда позната по нејзините улоги на Paige Olvera во серијата на Disney Channel, Bizaardvark и Nini Salazar-Roberts во Disney+ серијата High School Musical: The Musical: The Series. Почетокот на 2021 година таа ја искористи и за започнување на музичка кариера со објавување на деби синглот под име “Drivers License“. Токму оваа композиција е Браво Хит за 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo