• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Olivia Rodrigo – Vampire (Браво Хит)

Vampire” е песна на американската пејачка и автор Olivia Rodrigo. Нумерата е објавена од страна на Geffen Records на 30 јуни 2023 година како водечки сингл од нејзиниот предстоен втор студиски албум Guts, кој треба да излезе на пазарот на 8 септември.

© Radio Bravo - Kumanovo