• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

OneRepublic – I Ain’t Worried (From Top Gun Maverick) (Премиера Хит)

Групата OneRepublic го објави својот најнов сингл со нумерата “I Ain’t Worried“, давајки свој придонес кон soundtrack-от за филмот Top Gun: Maverick. Оваа е воедно вториот сингл од овој филм на Tom Cruise, а композицијата ја промовира видео спот во режија на Isaac Rentz во кој се користени сцени од оваа филмско дело.

© Radio Bravo - Kumanovo