• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Oxlade Feat. Mayorkun – Bad Boy (Премиера Хит)

Нигерискиот пејач и автор Ikuforiji Olaitan Abdulrahman,познат на музичката сцена како Oxlade, беше препознаен од големите издавачки куќи како голем потенцијал и потпиша договори со Fuenlabrada Records, Troniq Music и Epic Records. Како прв интернационален сингл е неговата песна “Bad Boy“, снимена во соработка со неговиот сонародник Adewale Mayowa Emmanuel, познат под псевдонимот Mayorkun.

© Radio Bravo - Kumanovo