• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Pale Waves – The Hard Way (Премиера Хит)

Англиската indie rock група од Manchester, Pale Waves како најава за својот најнов, 3-ти по ред студиски албум го објави синглот со нумерата “The Hard Way“. Албумот ќе се вика Unwanted и треба да излезе на 12 август 2022 година преку незавизната издавачка куќа Dirty Hit.

© Radio Bravo - Kumanovo