• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Paul Weller – On Sunset (Премиера Хит)

Paul Weller на 3 јули го објави својот 15-ти по ред студиски албум насловен On Sunset. Албумот содржи 10 композиции, а има и iTunes Deluxe Edition која содржи дополнителни 3 песни и две нумери во поинаков аранжман. Како денешен Премиера Хит ја имаме насловната нумера од тој албум On Sunset.


© Radio Bravo - Kumanovo