• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

PinkPantheress Feat. Willow – Where You Are (Браво Хит)

Англиската пејачка, и продуцент PinkPantheress оствари соработка со нејзината американска колешка Willow Camille Reign Smith или само Willow и заеднички ја снимија нумерата “Where You Are”. Композицијата ја следи и видео спот во режија на BRTHR, а е продуцирана од страна на самата PinkPantheress, Mura Masa и Skrillex, и се користени семплови од нумерата “Never Let This Go” на американската rock група Paramore од 2005 година.

© Radio Bravo - Kumanovo