• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pinkpantheress – Just For Me (Браво Хит)

PinkPantheress е англиска пејачка, текстописец, и продуцент која во оваа 2021 година постираше неколку песни на TikTok и со тоа стана вирална ѕвезда. Една од тие песни е “Just for Me“, Браво Хит за оваа седмица..

© Radio Bravo - Kumanovo