• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

P!NK – All Out Of Fight (Премиера Хит)

All Out Of Fight” е песна на американската пејачка Alecia Beth Moore Hart попозната како P!NK. Нумерата е дел од Tour deluxe edition дискот на нејзиниот 9-ти по ред студиски албум Trustfall, на кој има вкупно 9 песни од кои 6 се снимени во живо.

© Radio Bravo - Kumanovo