• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

P!NK – Trustfall (Браво Хит)

Trustfall” е насловната нумера од предстојниот осми по ред студиски албум на американската пејачка P!NK. Албумот треба да излезе на 17 февруари 2023 година преку издавачката куќа RCA Records.

© Radio Bravo - Kumanovo