• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Post Malone – Chemical (Браво Хит)

Chemical” е песна на аамериканскиот рапер, пејач, текстописец и продуцент попознат како Post Malone. Нумерата е објавена преку издавачките куќи Republic и Mercury Records како водечки сингл од неговиот претстоен 5-ти по ред студиски албум, а е продуцирана од самиот пејач во соработка со Andrew Watt, Louis Bell и Billy Walsh.

© Radio Bravo - Kumanovo