• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Post Malone Feat. The Kid Laroi – Wasting Angels (Браво Хит)

Американскиот рапер и текстописец Austin Richard Post или само Post Malone оствари соработка и со неговиот австралиски колега The Kid Laroi. Тие двајцата ја создадоа и снимија нумерата “Wasting Angels“, наш ованеделен Браво Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo