• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Queen – Face It Alone (Браво Хит)

Face It Alone” е досега необјавена песна на легендарната група Queen испеана од Freddie Mercury и снимена пред 34 години. Нумерата како самостоен сингл беше објавена на 13 октомври, а ќе биде и дел од The Miracle Collector’s Edition со уште 5 досега необјавени песни на овие великани “When Love Breaks Up”, “You Know You Belong to Me”, “Dog With a Bone”, “Water” и “I Guess We’re Falling Out”. Овој box set треба да излезе на пазарот на 18 ноември 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo