• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Raye – Black Mascara (Браво Хит)

Британската пејачка и автор Rachel Agatha Keen на сцената е позната како Raye од 2015 година. Таа деновиве го објави својот најнов сингл со песната “Black Mascara” како втор официјален сингл од нејзиниот предстоен студиски албум.

© Radio Bravo - Kumanovo