• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Rita Ora Feat. Sam Feldt – Follow Me (Премиера Хит)

DJ -от, продуцентот и забавувачот Sammy Boeddha Renders или попознат под псевдонимот Sam Feldt ја затвора успешно 2021 година со најновата соработка со Rita Ora во нумерата “Follow Me“. Интересно е што во песната како коавтор е потпишана и Ella Henderson, која има остварено соработки и со Kygo и Jax Jones, но и со многу други познати имиња.

© Radio Bravo - Kumanovo